MOM ART Galéria - készpénzes régiség, aranyfelvásárlás +36 70 884 4084

Több évtizedes szakmai és családi hagyományokkal, az antikvitás és nemesfémipacon szerzett tapasztalattal, komoly múlttal rendelkező cég, mely megbízható és piaci áron vásárol és értékesít régiséget, nemesfémet, ékszereket, porcelánokat, antikvitásokat, hagyatékból származó ritkaságokat. Mindezt ingyenes felméréssel, értékbecsléssel akár helyszíni kiszállással is előzetes egyeztetés alapján, azonnali készpénzfizetéssel.

Filozófiánk nem csak az eladó és a potenciális vevő vagy gyűjtő megtalálása, hanem a régi értékek megőrzése. Szívesen végzünk értékbecslést, hagyatékok, felmérését, átvételét, tört, nemes, és fazonarany felvásárlás, értékesítés. Nálunk a szakmaiság és a hozzáértés és a korrekt tájékoztatás az elsődleges. Kiterjedt vevőkörrel rendelkezünk, akik megtalálják nálunk a számításukat, ritkaságokat, legyen az porcelán, aranyékszer, drágakő, festmény, vagy akár bútor. Egyedi igények vagy ajánlatok esetén is bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, a kölcsönös együttműködésben bízva, diszkréten kezeljük, mindig igazodva a piaci árakhoz.

Akár lakását díszítené egy antik, elegáns darabbal, akár azt szeretné, hogy értékei jó kezekbe kerüljenek, a lenti elérhetőségeken bátran keressen minket, kötelezettség nélküli ajánlatunk és tiszteletünk a régiség iránt garantálja az elégedettséget, mint a vevő, mint az eladó számára. Amit nem talál nálunk, arra keresünk megoldást, amit nálunk talál abban biztosan örömét leli.

Ajánlatkérés felvásárlásra

Töltsön fel fotót az eladni kínánt termékröl.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 8.00 EB
    captcha

    Tájékoztatjuk hogy az ajánlatkérés elküldése után kollégánk felveszi önnel a kapcsolatott.

    Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot.

    MOM ART GALÉRIA készpénzes felvásárlás Elérhetőség +36 70 884 4084