14, 18, 24 karátostörtarany, fazonarany, befektetési arany felvásárlás. Eladó aranyát azonnal kifizetjük forintban vagy euróban, készpénzzel!

Adja el Törtarany, fazonarany, befektetési aranyát kedvező áron azonnali kifizetéssel készpénzért! Ingyenes bevizsgálás. Rejtett költségek nélkül. Roncsolásmentes vizsgálat. Kifizetés akár devizában is. Arany felvásárlás magas áron!

  • Mi megvesszük, mennyiségtől függetlenül! Ingyenes értékbecsléssel, azonnali készpénzes kifizetéssel.

Készpénzes Fazon arany felvásárlása akár 14.500.-ft / G ártól

Arany felvásárlás árainkat mindig a napi világpiaci árhoz igazítjuk, amellyel igyekszünk  a piacon lehetséges legmagasabb felvásárlási arany árat biztosítani. Az aktuális árfekvéseket figyelembe véve a legmagasabb áron vásároljuk fel fazonaranyát.

MOM ART GALÉRIA +36 70 884 4084

 

MOM ART GALÉRIA +36 70 884 4084

Arany felvásárlás készpénzért:

Az arany olyan örök érték, mely árának ha van is piaci ingadozása akkor is egy nem megújuló gyönyörű nemesfém, melyet már az ókori egyiptomtól napjainkig a megbecsülés övezi, nemzettől, kortól, kultúrától függően. A boldogság, az anyagi jólét és biztonság, és a megbecsülés örök jele: nemhiába készülnek aranyból a házassági gyűrűk mind a mai napig. A vállalkozásunk nagy része főképp az esztétikai értékre épít, de természetesen nyitottak vagyunk törtarany, fazonarany, aranyérme, befektetési arany, hagyatéki arany vásárlására, illetve értékesítésére is.

Jelen korunk során már nemcsak az ékszerészek, hanem az elektronikai ipar kereslete is folyamatosan növekvő keresletet indukál iránta. Nemhiába jelennek meg tiszta aranylemezek, befektetési céllal. Természetesen az aranynak is számtalan megjelenési formája van, a tiszta 24 karátos lemeztől, az ékszerként hordott alacsonyabb karátszámúig, vagy gondoljunk csak korunk divatjára a fehéraranyra. Tört- és fazonaranyból 14, 18 illetve 22- 24 karátosat is vásárolunk ill. fehér-, sárga- és vörös aranyat egyaránt.

 

MOM ART GALÉRIA +36 70 884 4084

A tört arany és a fazonarany közötti különbség előfordulhat, hogy sokszor nem mindenkinek egyértelmű. Ezen ne aggódjon, bizalommal forduljon hozzánk ennek felmérésében. Ezek bemérése, értékelése, árajánlat adása, vagy átvétele vállalkozásunk egyik alappillére, úgy, hogy az eladó és a vevő is jól járjon, korrekt bemérést és ajánlatadást vállalunk. Továbbá, ha nem kívánja eladni, csak biztos helyen szeretné tudni értékeit, vállaljuk bizományi átvételét, vagy akár törtaranyként történő átvételét, ékszerként felértékelését, sőt új ékszer készítését is.

 

MOM ART GALÉRIA +36 70 884 4084

Ezüst felvásárlás:
Néha hajlamosak vagyunk alábecsülni egy-egy ezüst tárgy értékét, mondván az „csak” ezüst. Vállalkozásunk garantálja, hogy abból készült míves tárgyak a megfelelő vevőhöz a megfelelő áron jussanak el. Gondoljunk csak A Seuso kincsekre, melyek ezüstből készített míves és megfizethetetlen alkotások, de akár egy ezüst kockacukortartó, étkészlet vagy egy megmunkált darab is komoly összeggel bírhat. Ritkaság használati tárgyak és például limitált pénzérmék is készültek veretes ezüstből.

MOM ART GALÉRIA +36 70 884 4084

Emellett természetesen tört- és fazon ezüst átvételét vagy bizományi értékesítést is végzünk. Ha tele a lakás vagy hagyaték és ezüst, jusson eszünkbe, hogy lehet többet ér egy ritka ezüst kollekció, mint egy beolvasztásra szánt arany. A tört, vagy fazon ezüstnek természetesen ennek piaci ára alacsonyabb beolvasztva, de egy-egy ritkaság, egy-egy ezüstműves remekmű igazi kiegészítője lehet egy komoly polgári lakásnak. Főképp, ha ahhoz egy igényes porcelán társul.

Egyedi ékszerek felvásárlása
A nemesfém és drágakövek vagy féldrágakövek találkozása az igazi kifinomultság, az elegancia, és az érték jele. Hozott, vagy meglévő tört, fazon, vagy egyéb nemesfémből, drágakőből vállaljuk azok felmérését, átalakítását, vagy ha valami megtetszik boltunkból annak cseréjét. Fél- és drágakő felvásárlás, gyűrűk, ékszerek kövek cseréje, értékesítése, beépítése, felújítása. Szaktanácsadás ékszerek, vagy egyéb restaurálási kérdésekben. Egyéni megoldások, egyedi darabok.

MOM ART GALÉRIA +36 70 884 4084

Eladó vált a smaragd, gyémánt, zafír vagy rubin kővel díszített gyűrűje, kitűzője, nyaklánca vagy karkötője, brossa? Az egyedi drágaköves ékszerek vagy a gyémánt felvásárlás nálunk kiemelt jelentőséggel bír. Ékszerészek, szakértők, befektetők állnak ajánlataink mögött, ezért is tudjuk kiemelten kedvező áron megvásárolni. Drágakövek értékelésével már több évtizede foglalkozunk így kifejezetten magas áron átvenni az egyedi ötvösmunkát tartalmazó arany és ezüst foglalatban csillogó gyémánt, rubin, zafír, smaragd köves gyűrűket és egyéb ékszereket.


Ezzel, akár az Önök kívánságára el is készítjük, átalakítjuk igazán egyedivé készüljön az befektetési célra, az Ön ízlése szerint, vagy egyedi és örök ajándéknak.

MOM ART Galéria - készpénzes felvásárlás

Arany felvásárlás

14, 18, 24 karátos arany ékszert, aranyérmét, törtaranyat és kimagasló áron fazonarany ékszert vásárolunk azonnali kifizetéssel, készpénzért.

Drágakő felvásárlás

Gyémánt, Brill, Zafír, Rubin, Smaragd és egyéb drágakövek, ékszerek felvásárlása készpénzért azonnali kifizetéssel.

Porcelán felvásárlás

Zsolnay, Herendi, Hollóházi és egyéb porcelán tárgyak vétele, értékbecslés és felvásárlás, készpénzes kifizetéssel.

Nemesfém felvásárlás

Mindennemű nemesfém, nemesfémből készült ékszerek, nemesfémböl készült tárgyak azonnali készpénzes felvásárlása.

Numizmatikai felvásárlás

Régi pénz (papír, fém), kitüntetések, oklevelek, részvények, sorsjegyek, váltók, bélyegek felvásárlása azonnali készpénzes kifizetéssel.

Ezüst felvásárlás

Mindenféle ezüstöt: törtezüstöt, ipari ezüstöt, ezüst ékszert, ezüst tárgyakat és evőeszközöket keresünk azonnali készpénzfizetéssel.

Festmény felvásárlás

Antik és modern, akár hagyatékból megmaradt festmény, rézkarc, grafika felvásárlás készpénzért, kiemelten magas áron.

Hagyaték felvásárlás

Hagyaték, örökség felvásárlás értékbecsléssel és azonnali készpénzzel! Hagyaték felszámolás, lakás kiürítés.

Óra felvásárlás

Falióra, Zsebóra, Antik és Modern Karóra, Svájcióra felvásárlás magas áron, azonnali készpénz fizetéssel. MOM ART GALÉRIA

Ajánlatkérés felvásárlásra

Töltsön fel fotót az eladni kínánt termékröl.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 8.00 EB
    captcha

    Tájékoztatjuk hogy az ajánlatkérés elküldése után kollégánk felveszi önnel a kapcsolatott.

    Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot.

    MOM ART GALÉRIA készpénzes felvásárlás Elérhetőség +36 70 884 4084