Antik, modern és régi álló órák -, fali órák -, zsebórák - és karórák felvásárlása készpénzért.
Mi lehet más „időmérője” az antikvitásnak, mint egy gyönyörű óra. Az óra már nem csak egy időmérő eszköz, hanem a történelem része, külön gyűjtőkkel, mesterekkel. Legyen az kari-, zseb- vagy falióra. Egy óra mindig időtálló, sőt szerkezeti bonyolultsága miatt a gyűjtök kedvence, egy soha vissza nem térő perc az antikvitás korából. Örökké esztétikus és - Galériánkban kifejezetten magas áron vásárolunk fel antik óra régiségeket. Nemhogy nem megy ki a divatból, de patinájával csak emelkedik az értéke az olyan óráknak, mint például Breitling, Schaffhausen, Rolex, Omega, Doxa, stb.

MOM ART GALÉRIA +36 70 884 4084Festmények, rézkarcok, vázlatok, szobrok felvásárlása
Minden lakásban van, de legfőképp volt egy festmény. A századfordulós polgári házak elengedhetetlen dísze volt egy Benczúr Gyula, egy Barabás Miklós, vagy Nagy István.
Ami nekünk lehet, hogy örökség és porosodó téli táj, vagy gyümölcskosár, az lehet, hogy egy több százezres Neogrády Antal vagy Markó Károly festmény. Lehet, hogy nem illik az Ön lakásába mondjuk egy minimalista stílusba, de ezért vagyunk mi, hogy megtaláljuk az eladót és a vevőt. Kortárs, vagy századfordulós rézkarc, ceruzarajz is értékes lehet, ha az eredete igazolt. Kézműves keretek, képhez vagy tükörhöz szintén megtalálják a vásárlójukat. Az az absztrakt formája szobor, pedig lehet, hogy egy art-deco önnek eddig csak porfogó volt. Nekünk, illetve másnak lakásának dísze lehet.  

MOM ART GALÉRIA +36 70 884 4084Numizmatika, érmék, bélyegek felvásárlása
Antik érmek, pénz vagy bakjegy ritkaságok, ritka kitüntetések érdemrendek felvásárlása. Keresünk régi pénzeket, érméket, papírpénzeket, értékpapírokat, kitüntetéseket, váltókat, bankókat, kézzel írt kötelezvényeket (váltó), uradalmi okiratokat, melyet neves személyek szignáltak. Nem a fő profil, de igazi ritkaságokra tudunk ajánlatot adni, bizományosi tevékenységet folytatni.Népművészet, vidék, régiség, üveg, kézművesség falusi interior és exterior porcelán
Kollégáink segítségével, segítünk Önnek megtalálni a forrást ahol közvetítésünkkel kiemelt áron tudja értékesíteni egyedi készítésű, zsűrizett népművészeti alkotásai (pld. Kalocsai kézi szőttes), faszenes vasaló, kézi üvegtárgyak, manufakturális egyedi darabok, illetve egyéb apróságok, melyek ugyan nagy értéket nem biztos, hogy képviselnek, de másnak, vagy Önnek örömet okoznak, vagy szeretnék ha feldobna egy lakást egy-egy ilyen antik darab. Ide tartozhat még az egyedi kézi faragású, vagy üveg sakk-készlet, a szignózott ereklyék. Lehet ez akár egy ezüst gyertyatartó, egy kehely, egy vidéki relikvia vagy egy nagypolgári cvikker.

MOM ART GALÉRIA +36 70 884 4084Bútorok felvásárlása

A bútorok helyigényesek, és mozgatásuk sem könnyű. Költözéskor, hagyatékok esetén sokszor nyűgnek, plusz költségnek érezzük ezek elhelyezését, mozgatását, szállítását tárolását, holott könnyen, gyorsan készpénzzé tehető.  Segítünk, ha van róla egy kép, bizonylat, vagy megnéztük, ajánlatot teszünk rá, vagy kiajánljuk a megfelelő vásárlóközönségnek. Főképp Biedermeier, Thonet, Neorokkokó, Olasz-Barokk bútorok vállhatnak akár egy modern – lakás kiemelkedő díszévé. Kelendő a keleti stílus is, így japán paraván, antik lakkozott cseresznyefa bútor a lakás örök dísze lehet. Legyen az ágy csillár, szekrény vagy szék. Segítünk partnerhálózatunkkal, kiemelt hirdetési csatornáinkon az átlagon felüli értékéért tudjuk bizományba átvenni, és értékesíteni.

MOM ART GALÉRIA +36 70 884 4084

Szakmai tanácsadás, restaurálás, ajánlás
Azon vagyunk, hogy az emberek a pénzükért a legjobbat kapják. Lehet, hogy behoz valaki valamit, és nem tudunk rá árat mondani. De megteszünk mindent azért, hogy megtaláljuk azt ahol jó áron értékesítheti, vagy bizományba nálunk hagyja és kollégáink kiterjedt kapcsolati hálózatának köszönhetően, talán még direkt vásárlót is találunk rá. Felméréseink ingyenesek, nem járnak kötelezettséggel. Tanácsadás javításra, ékszerekre, nemesfémekre.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyűjtők mellett a tárgyak harmonizáljanak környezetükkel, így értékesítésünk során szívesen segítünk a megfelelő stílushoz a megfelelő darabot megtalálni.

MOM ART GALÉRIA +36 70 884 4084

MOM ART Galéria - készpénzes felvásárlás

Arany felvásárlás

14, 18, 24 karátos arany ékszert, aranyérmét, törtaranyat és kimagasló áron fazonarany ékszert vásárolunk azonnali kifizetéssel, készpénzért.

Drágakő felvásárlás

Gyémánt, Brill, Zafír, Rubin, Smaragd és egyéb drágakövek, ékszerek felvásárlása készpénzért azonnali kifizetéssel.

Porcelán felvásárlás

Zsolnay, Herendi, Hollóházi és egyéb porcelán tárgyak vétele, értékbecslés és felvásárlás, készpénzes kifizetéssel.

Nemesfém felvásárlás

Mindennemű nemesfém, nemesfémből készült ékszerek, nemesfémböl készült tárgyak azonnali készpénzes felvásárlása.

Numizmatikai felvásárlás

Régi pénz (papír, fém), kitüntetések, oklevelek, részvények, sorsjegyek, váltók, bélyegek felvásárlása azonnali készpénzes kifizetéssel.

Ezüst felvásárlás

Mindenféle ezüstöt: törtezüstöt, ipari ezüstöt, ezüst ékszert, ezüst tárgyakat és evőeszközöket keresünk azonnali készpénzfizetéssel.

Festmény felvásárlás

Antik és modern, akár hagyatékból megmaradt festmény, rézkarc, grafika felvásárlás készpénzért, kiemelten magas áron.

Hagyaték felvásárlás

Hagyaték, örökség felvásárlás értékbecsléssel és azonnali készpénzzel! Hagyaték felszámolás, lakás kiürítés.

Óra felvásárlás

Falióra, Zsebóra, Antik és Modern Karóra, Svájcióra felvásárlás magas áron, azonnali készpénz fizetéssel. MOM ART GALÉRIA

Ajánlatkérés felvásárlásra

Töltsön fel fotót az eladni kínánt termékröl.

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 8.00 EB
    captcha

    Tájékoztatjuk hogy az ajánlatkérés elküldése után kollégánk felveszi önnel a kapcsolatott.

    Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot.

    MOM ART GALÉRIA készpénzes felvásárlás Elérhetőség +36 70 884 4084